søndag, april 19, 2009

Bakeri med reklamestunt på Svalbard

De siste dagene har det vært observert et par Ballonger i Adventdalområdet. En gjeng fra Ballongseksjonen i Norges Luftsportforbund hadde tatt veien til Svalbard for å markere at luftsporten er 100 år i Norge. Men for oss som bor her oppe virket det hele mest som en reklamekampanje fra et vist bakeri. I tillegg til ballongflyving var det satt opp et stort telt på torget hvor det ble servert kaker og lefser fra det samme bakeriet.

Det er greit at de vil komme til Svalbard for å fly ballong, men å si at det er Norges Luftsportforbund som markerer 100 år blir litt drøyt, siden Longyearbyen Luftsportslag med sine 18 medlemmer på Svalbard ikke på noen måte ble involvert. Longyearbyen Luftsportlag er medlem i Norges Luftsportforbund og således lokal representant for forbundet. Det som gjør det ekstra ille er at de har brukt 100årsmarkeringen for å få goodwill både her og der. På ”gallamiddagen” lørdag kveld var det heller ingen representanter fra den lokale luftsportforbund-klubben som var invitert.

Nei. Kall en spade for en spade og dette for en egotripp fra noen få. For dersom dette er forbundets offisielle måte å gå fram på så er jeg skikkelig skuffet. Og når det gjelder kaker og lefser fra et visst bakeri, så er de herved ute av min handleliste.

Og jeg som trodde ballongflyvere var ålreite folk ...

Ingen kommentarer: